Description

mail til ESPN og fodboldtrøjer med tryk underskrev den med
Vittigheden her er, at alle kender alle, og selv om det ikke er rigtigt sandt, er det et mærkbart lille sted. Torsdag så jeg nogen i en BMW, Belgien vm trøje der kørte rundt om en tur, og da jeg pegede det på taxichaufføren lo og tøvede for et sekund.
Islands fans flockede til den offentlige screening i Reykjavik for at se kampen mod England.
I denne uge sendte den førende kandidat til næste prime minster en mail til ESPN og underskrev den med hilsen ‘med oprørsk glæde.’ Dagen før, en kvinde, der hjælper folk med at søge efter alver, underskrev sin email, ‘bedste elf ønsker.’ Troen på elven er også i alle rejsestykker, og mens nogle mennesker virkelig tror, ​​er der små mennesker, der bor rundt om øen. Det føles for det meste som et samfund, der forstår dybt i dets kulturelle DNA, at der er mystiske ting vi aldrig kan forstå om landet omkring Frankrig vm trøje os og om havet.
Disse minder vil være kulturelle berøringer for en hel generation, og efter den forlegenhed af det økonomiske sammenbrud og de bittere politiske kampe om EU og fiskerikvoteordningen vil folk bare holde sig sammen om noget. Dette hold gør det.
Islands fodboldstjerne Sara Björk Gunnarsdóttir siger islændinge låner penge til at deltage i søndagets kvartfinale kamp mod Frankrig i Paris.
Føreren stoppede igen ærligt og ønskede ikke at gøre Island lyden mindre end den er.
#

Administrators

  • Profile picture of Kellye Yun
Copyright (c) 2015 - 2016 Unidyo Sdn Bhd

Login

Register

FACEBOOK
Create an Account
Create an Account Back to login/register