Description

officielle hjemmeside han var billige fodboldtrøjer beæret over at
Kampen den 3. september er i fare for at blive spillet foran den mindste menneskemængde, den nye Wembley har set for en fuld international, med Frankrig vm trøje kun 17.000 billetter blevet solgt ifølge de seneste rapporter.
Målmand Joe Hart og centerback Gary Cahill blev anset for at være de andre contenders for at lede England til den kommende Euro 2016 kvalifikationskampagne, men Hodgson har valgt at vende sig til Rooney, der fortalte sin officielle hjemmeside, han var beæret over at blive overdraget armbåndet.
Den tidligere Everton-forward har scoret 40 gange i 95 kampe for de tre løver, der efterlod ham ni mål og 30 hylder genert af Englands respektive landsholdsrekorder – holdt af Bobby Charlton og Peter Shilton.
United angriberen har anholdt England to gange i en international karriere, der startede i 2003, og han tilføjer æren om at føre sit land til hans seneste udnævnelse som Manchester United skipper.
Manchester United angriber Frankrig vm trøje Zlatan Ibrahimovic har accepteret en anklage for voldelig adfærd og vil tjene et tre-match forbud, som den engelske fodboldforening har meddelt.
Rooney tilføjede: ‘Jeg har spillet under nogle fantastiske kaptajner både i Manchester United og England og håber at jeg har hentet nogle af deres stærkeste kvaliteter.
Hodgson bekræftede også hans nye udseende engelske hold for kampen mod Norge, som indeholder Arsenal-ungdommen Calum Chambers, Tottenham backback Danny Rose og Aston Villa midtbanespiller Fabian Delph.
#

Administrators

  • Profile picture of Kellye Yun
Copyright (c) 2015 - 2016 Unidyo Sdn Bhd

Login

Register

FACEBOOK
Create an Account
Create an Account Back to login/register